FC Eksaarde

2 - 5

24-10-2021
Uur: 15:00:00

Eendracht Buggenhout

Locatie:
Team: Eendracht Buggenhout A
Tijdstip verzamelen: 13:30
Coaching:
234 keer gelezen


Verslag

Na een weekje rust moesten onze jongens op verplaatsing naar het door blessures geplaagde Eksaarde. 

Onze jongens waren echter bij de les en wervelden de eerste helft.  Er waren mooie doelpunten van Xander en Davy, Pieter trapte op de paal, Davy trapte over toen hij afgezonderd voor doel verscheen.  Er waren nog verschillende halve mogelijkheden... Verschillende vloeiende aanvallen volgden elkaar op waardoor we met een goed gevoel de kleedkamer ingingen.  Ook de 2e helft gingen we aanvankelijk door op ons elan.  Xander werd nog eens diep gestoken en die trapte vanuit een schuine hoek de bal heel mooi in doel en even later gingen Piet en Pieter samen naar de keeper, waar Piet als echte spits opportunistisch de 4e goal maakte.

Het laatste half uur sloop er een zekere vorm van nonchalance in ons spel.  De kwaliteit werd minder en de slordigheden stapelden zich op.  Eksaarde kon in deze fase 2x tegenscoren via een mooie vrije trap en via een mooie actie via de flank. Deze doelpunten waren perfect vermijdbaar maar bleken uiteindelijk maar een voetnoot in deze match.  Het slotakkoord kwam er via Davy.  De laatste minuut kreeg hij een vrije trap en hij schilderde die enig mooi in de bovenhoek.  Ook voor hem zijn 2e doelpunt in deze match.

Komende week zaterdagavond spelen we thuis de enige echte derby tegen OB Lebbeke.  Na een 9 op 9 en een gedeelde 3e plaats hopen wij veel supporters te mogen verwelkomen om ons deze speciale wedstrijd te helpen winnen.