KVV Kl Kemzeke

2 - 1

07-11-2021
Uur: 14:30:00

Eendracht Buggenhout

Locatie: Dreef: A-terrein
Team: Eendracht Buggenhout A
Tijdstip verzamelen:
Coaching:
167 keer gelezen


Verslag

Na een 12 op 12 stonden onze jongens voor een topwedstrijd op verplaatsing naar Kemzeke.

De eerste helft waren we voetballend de betere ploeg maar we kwamen goed weg toen Thomas een kopbal van kortbij redde.  Ook wij hadden enkele kleinere kansjes maar onder andere Piet kon een flankvrije trap niet in doel devieren...

Tegen een fel opzittend Kemzeke hadden onze jongens het niet simpel maar het betere veldspel bleef van ons.  Vlak voor rust konden we dan de score openen nadat Robin een assist van Davy verzilverde.  0-1 ruststand.

De tweede helft bleef Kemzeke er goed fel opzitten. Ze gebruikten hun ervaring goed waardoor de 2e ballen nu wel vaker voor hun waren.  Onze jongens haalden de 2e helft een veel minder goed niveau.  De bal ging minder goed rond en er waren veel slordigheden.  Het was dan ook onvermijdelijk dat Kemzeke dit af ging straffen.  En dat gebeurde ook: er kwam een aanval over links waarbij de bal voorgezet werd.  Onze spelers zagen de voorzet duidelijk over de lijn buiten waaien en stoppen met spelen... Dat hadden ze beter niet gedaan want het scheidsrechterlijke trio liet verder spelen waardoor Kemzeke scoorde.  Even later zocht een speler van Kemzeke slim het contact (wat ze een hele 2e helft zouden blijven volhouden), Brian trapte erin.  Er kwam een terechte penalty die omgezet werd door Kemzeeks topschutter Maes.

Enkele offensieve wissels leverden wel enkele kleine mogelijkheden op maar de enige grote kans trapte Robin nipt voorlangs.

Volgende week zondag spelen we thuis tegen Rupelmonde waarbij we dit moeten proberen rechtzetten.