Eendracht Buggenhout

5 - 0

30-10-2021
Uur: 19:30:00

OB Lebbeke

Locatie: Dreef: A-terrein
Team: Eendracht Buggenhout A
Tijdstip verzamelen:
Coaching:
259 keer gelezen


Verslag

Het was derbytijd en ondanks dat het weer aanvankelijk spelbreker bleek te zijn, was er toch wel wat volk komen opdagen om voor sfeer te zorgen.

Na een moeilijk begin, waar OB Lebbeke veel enthousiasme en strijd toonden, scoorden we de de 1e keer dat we onze neus aan het venster staken.  Davy had zich vrijgemaakt op de flank, hij verstuurde een prima voorzet en Piet werkte in 1 tijd af.

10' later ging de 2e kans ook binnen.  Tomas verstuurde een perfect lange bal naar Piet, die doorkopte en Xander zo op doel stuurde. Xander bleef rustig en werkte beheerst af.  

Vlak voor rust had Tomas nog een wereldsave in huis om bezoeker Ayari van een doelpunt te houden na een corner.  2-0 rust.

De tweede helft besloten onze jongens om over te gaan tot het geven van een demonstratie.  Na een paar minuten zette Bjarne Davy voor doel, die knap afwerkte.  Even later werd Piet diepgestuurd, de doelman kwam goed uit en verhinderde de poging van Piet maar Xander was goed gevolgd en scoorde zijn 2e van de avond,(zijn 4e in 2 wedstrijden).  

Er volgden nog een resem doorsteekballen waar we soms terecht, soms ook niet terecht afgevlagd werden voor off-side. Tot Robin 5' voor tijd zijn seizoensrekening opende en de geboorte van zijn dochter, Jade, kon vieren...

Een derby winnen met 5-0??? Da's steeds goed voor een feestje dat tot in de vroege uurtjes duurde.

Volgende week moeten we zondag een heuse topper afwerken.  Kemzeke staat in de top 5 en wordt door velen geroemd omwille van hun kwaliteitsvol voetbal.  Kunnen onze jongens hun reeks (12 op 12) verderzetten tegen hen?