KSK Klinge

0 - 1

10-10-2021
Uur: 15:00:00

Eendracht Buggenhout

Locatie: Dreef: A-terrein
Team: Eendracht Buggenhout A
Tijdstip verzamelen:
Coaching:
208 keer gelezen


Verslag

Een laag blok ontwrichten is nooit makkelijk...

We wisten op voorhand dat De Klinge dit tegen ons ging doen en zo geschiedde. Onze jongens kregen de bal en het veldoverwicht.  Onze dominantie omzetten in doelpunten, bleek ook in deze wedstrijd een werkpunt.  De kansjes kwamen er wel, maar vaak stokte onze vlotte combinaties en infiltraties aan de rand van de backlijn.  Enkele afstandschoten werden afgeblokt of gingen naast, onze voorzetten vonden te weinig hun einddoel, de laatste pas was vaak net niet zuiver genoeg.  Toch had Piet bijna gescoord na een mooie combinatie over meerdere stationnetjes.  Zijn half gekraakte doelpoging werd door een verdediger van de lijn gehaald.  

De Klinge stelde hier weinig tegenover.  Hun schaarse tegenprikken misten precisie waardoor doelman Evert weinig werk te verrichten had.

De tweede helft bleven onze jongens tegen de muur beuken.  Na een knappe infiltratie met de bal aan de voet, wist Noah met een afstandschot de score te openen.  Ook de ingevallen Pieter kreeg nog enkele mogelijkheden waarbij hij 1 mooi afwerkte met een lobje, maar jammer genoeg werd de goal afgekeurd door buitenspel...

De Klinge kon, op 1 schot uit de 2e lijn na, Evert niet bedreigen en onze jongens speelden de match volwassen uit.  Met 11 op 18 gaan onze jongens als voorlopig 3e in het klassement een vrij weekend tegemoet.  

Binnen 2 weken spelen we terug op verplaatsing, naar Eksaarde.