Eendracht Buggenhout


0 - 2

KSVE Bazel


06-01-2019
Uur: 14:30:00
Locatie: Dreef: A-terrein
Team: Eendracht Buggenhout A
Tijdstip verzamelen:
306 keer gelezen


Verslag

Eendracht Buggenhout thuis onderuit tegen SVE Bazel

Toen de bezoekers kort voor de rust een vroege voorsprong verdubbelden was voor de thuisploeg de kous af. Verwoede pogingen na de pauze werden niet verzilverd en Bazel mocht meteen een 2de seizoenszege laten optekenen.

Een snel op de bal spelend Bazel zorgde al direct voor gevaar en dwong Buggenhout achteruit. Joeri Vergauwen knalde een voorzet hard tegen de touwen (06’). Eendracht stak pas na het kwartier de neus aan het venster en Ignace Vijt ging goed plat op een schot uit de 2de lijn van Piet Van Damme (17’). Jorden Verheire scoorde de gelijkmaker maar werd afgevlagd (26’) terwijl een vlam van Bjarne Peytier naast zoefde (28’). Sam Van Ransbeeck zag zijn poging met de voet weggeveegd door de bezoekende portier (37’). Aan de overzijde had Alex Van Wauwe een knappe reflex nodig op een knal van David Franck (39’). Uit de daaropvolgende hoekschop kon Davy Berckmoes haast ongehinderd binnen koppen (41’).

Buggenhout schakelde na de rust een versnelling hoger en Vijt moest attent zijn op een poging van Van Ransbeeck (47’). Peytier schilderde de bal op het hoofd van Van Damme maar opnieuw toonde Vijt zijn klasse (51’). Toen Yannic Janssens een hoekschop onder de lat kopte had Van Wauwe een superreflex in huis (68’). De doorbrekende Van Damme werd “gepakt” door laatste man Yannick De Prijcker maar die kreeg slechts geel (70’). Eendracht bleef de aansluiting najagen maar Vijt lag steeds in de weg. Eerst ranselde hij een poging van Van Damme uit de benedenhoek (71’) en ging nadien plat op een schot van opnieuw Van Damme (77’). Ook Peytier en Pieter Leemans kregen het leder niet voorbij de bezoekende goalie (78’).

Volgende zondag trekt Eendracht Buggenhout naar VSV Gent. SVE Bazel is op woensdag 16/01 gastheer voor White Boys SNS.

Eendracht Buggenhout: Van Wauwe, Verheire (67’ Delhaye), Van Ransbeeck, Van Der Doodt, Peytier, Van Damme, Leemans (82’ Cruz Ramirez), Verbelen, Harnie, De Ridder, Saerens (76’ Poppe). Res: Van Cauter.

SVE Bazel: Vijt, De Prijcker, Mariman, Verbert, Franck, Lauwers, Vercouteren, Berckmoes (91’ Van Den Daele), Vergauwen (64’Brijs), Janssens, Stuer (57’ Andries). Res: Van Landeghem.

Doelpunten: 06’ Vergauwen 0-1, 41’ Berckmoes 0-2
Gele kaarten: 22’ Verheire, 42’ Lauwers, 66’ Van Damme, 70’ De Prijcker.Scheidsrechter: De Win Dries